ГОЛЕМА ЕКО АКЦИЈА ВО ГАЗИ БАБА, ВКЛУЧЕТЕ СЕ СИТЕ

Објавено на 17.05.2018 во 01:49:31 часот | Македонија

ЈКП Гази Баба во соработка со Нула Отпад ДОО Скопје и Црвен Крст Гази Баба, а со подршка од Општина Гази Баба,

Започнува Голема Еко Акција за расчистување на малите диви депонии, подигање на Електронскиот Отпад како и подигање на било како намештај и стара облека на целата територија на Општина Гази Баба.

За таа цел Ве охрабруваме да пријавите било каков проблем а нашите екипи ќе одговорат во најбрз можен рок.

Активираме и Viber линија на која преку слика ќе може истиот проблем да ни ги воочите. 

Со почит,ЈКП "Гази Баба 2007".

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет