(ВИДЕО) ШОУ НА ПРОФЕСОРОТ ЃОРЃИ СПАСОВ ВО ОТВОРЕНО НА ТВ 24: Геровски молчеше цела емисија како п... под кошула, професорот Дескоски мораше неколку пати да ретерира!

Објавено на 17.05.2018 во 02:59:08 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет