НОВИНАРОТ БОРЈАН ЈОВАНОВСКИ СЕ ПОЖАЛИ: Потрошив многу пари за да го добијам Миленко на суд за навреда и клевета кон мене, но сега извршителот не може да наплати ништо од него!

Објавено на 17.05.2018 во 03:13:33 часот | Македонија

Борјан во колумна се пожали дека за да истераш некаква правда ти требаат многу пари и пријател адвокат.

Тој објасни една судска перипетија околу обидот да извлече судска правда по клевета од Миленко во една од своите емисии.

Линк до колумната на Борјан на Нова.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет