(ВИДЕО) ЌЕ СЕ ГРАДИ ПРВАТА ДИНАМИЧКА ЗГРАДА НА КОЈА СИТЕ СПРАТОВИ СЕ ВРТАТ НЕЗАВИСНО ЕДЕН ОД ДРУГ

Објавено на 17.05.2018 во 03:16:27 часот | Технологија

 

 

* реклами:

 

 

Технологија

Македонија