(ВИДЕО) ДИПЛОМАТОТ ВИКТОР ГАБЕР: Ако го реши името, по Заев може ќе се плука одреден период, но по неколку децении ќе му се креваат споменици

Објавено на 17.05.2018 во 03:30:15 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет