ВЛАДАТА ПРЕКУ ФОНД ЗА ИНОВАЦИИ ДАВА ГРАНТОВИ ВО ВИСИНА ДО 30 000 ЕВРА ЗА КОФИНАНСИРАЊЕ ПРОЕКТИ НА СТАРТ АП БИЗНИСИ ВО ВИСИНА ОД 75% ОД ИЗНОСОТ НА ПРОЕКТОТ

Објавено на 17.05.2018 во 04:11:42 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет