(ВИДЕО) МАКРОН И БОЈКО ИМАА СОСТАНОК НА СКАЛИТЕ ПРЕД СИТЕ НОВИНАРИ, МАКРОН МУ ДАВА ИДЕИ НА БОЈКО, БОЈКО ОДГОВАРА СИЧКО ДОБРЕ!

Објавено на 17.05.2018 во 16:46:52 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија