(ВИДЕО) АМЕРИКАНСКАТА ВЕРЗИЈА НА ДИМЕ СПАСОВ И БРКАНИЦАТА НИЗ СКОПЈЕ Е МНОГУ ПОСТРАШНА

Објавено на 17.05.2018 во 22:35:22 часот | Свет

Член на династијата Кенеди, сенаторот Тед Кенеди, пијан одлетал во река со кола, се спасил, и отишол дома да спие, и утре пријавил дека неговата сопатничка не се спасила, умрела во реката.

Америка била шокирана од овој инцидент. Погледнете како успеал да се спаси од затвор:

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија