(ВИДЕО) Бил Мар: Кралската венчавка е толку небитна што дури и Русите не се обидуваат да ја наместат

Објавено на 20.05.2018 во 14:45:25 часот | Забава

Бонус: На власт во моментов во Америка е Њујоршката мафија!

 

 

* реклами:

 

 

Забава

Македонија