(ВИДЕО) ОВА Е ВЕРОЈАТНО НАЈСВИРЕПИОТ ЧОВЕК НА СИТЕ ВРЕМИЊА: Првиот интернет сериски убиец кој со децении убивал самохрани мајки кои ги наоѓал на интернет, труповите ги чувал во десетици буриња во гаража, децата ги продавал на црно, им ги земал чековите за социјална помош со години по нивната смрт!

Објавено на 20.05.2018 во 22:15:48 часот | Црна Хроника

 

 

* реклами:

 

 

Црна Хроника

Македонија