(ВИДЕО) ПАМТЕТЕ ЈА 2018-ТА, ТОА Е ГОДИНАТА КОГА РОБОТИТЕ КОИ ТРЧААТ И СКОКААТ КАКО ЛУЃЕ СТАНАА РЕАЛНОСТ!

Објавено на 20.05.2018 во 23:46:02 часот | Технологија

Линк до видеото овде.

 

 

* реклами:

 

 

Технологија

Македонија