АМЕРИКАНЦИТЕ ИЗНЕНАДЕНИ: Мишел и Барак Обама влегуваат во ТВ бизнисот, ќе снимаат документарни филмови за интернет филмотеката Нетфликс

Објавено на 21.05.2018 во 23:42:12 часот | Свет

Кога чист си заминуваш од власт и кога јавноста сеуште те цени и сака, лесно е да заработиш за лебче па и за маргарин и мармалад...

Мишел и Барак потпишаа договор со интернет филмотеката Нетфликс според кој во наредните години тие ќе изработат документарни филмови, дебати итн...

Линк до целата сторија тука.

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија