(ВИДЕО) ТОТАЛЕН ЛУДАК СО ТАПИЈА: Се фрли без падобран од авион на висина од 8 километри за да слета во мрежа од 10 на 10 метра...

Објавено на 22.05.2018 во 00:07:14 часот | Забава

 

 

* реклами:

 

 

Забава

Македонија