(ВИДЕО) ЕВЕ КАКО ДА СЕ СПАСИТЕ АКО ВЛЕТАТЕ СО КОЛА ВО ВОДА

Објавено на 22.05.2018 во 14:17:09 часот | Здравје

Линк до видеото овде.

 

 

* реклами:

 

 

Здравје

Македонија