Патувајте со Mastercard® Wizz Air кредитна картичка од Комерцијална банка

Објавено на 22.05.2018 во 14:49:46 часот | Бизнис

Во периодот кога се интензивираат патувањата до блиски и далечни дестинации, кога започнуваат уписите на универзитетите ширум светот, и се остваруваат соништата на возрасните и помладите генерации за авантури и егзотични доживувања, Комерцијална банка АД Скопје ја претставува новата Mastercard® Wizz Air, првата и единствена кобрендирана картичка со авиокомпанија во Македонија. Со оваа картичка патувате, но ги планирате и следните патувања.

Mastercard® Wizz Air ги нуди сите бенефиции на кредитна картичка прифатена секаде во светот, но и одлични предности и бонуси кои се достапни преку специјалната Програма за лојалност, а тоа се:

  • Гратис 600 поени за добредојде (1 поен е еднаков на 1 денар).
  • Бесплатно групно членство во WIZZ Discount клубот за пониски цени за корисникот на картичката и 5 патници кои патуваат со него (редовна цена од 60 евра годишно), за целиот период на користење на картичката.
  • Бонус поени со секое купување:
    • 4% од износот на трансакција направена на www.wizzair.com
    • 2% од износот на сите други трансакции
  • Дополнителни картички за најблиските и многу други поволности.

Сите детали за картичката и Програмата за лојалност се достапни на следниот линк, а аплицирањето се врши преку експозитурите и филијалите на Комерцијална банка.

 

 

* реклами:

 

 

Бизнис

Македонија