Шампионското гориво на Gulf е неизоставен дел од тимот на Gulf Racing за претстојната трка 24 Hours of Le Mans

Објавено на 22.05.2018 во 17:43:53 часот | Бизнис

Препознатлив бренд, синоним за ненадминлив квалитет и 117 години традиција.

Шампионското гориво на Gulf е неизоставен дел од тимот на Gulf Racing за претстојната трка 24 Hours of Le Mans.

Проверете ја моќноста и издржливоста на горивата на Gulf на првата бензиска пумпа во Скопје на бул. Борис Трајковски.

За да се победи на Нирбургринг, покрај моќна машина, потребно е и моќно гориво.

Porschе тимот е најдобриот доказ за тоа!

Проверете го квалитетот, перформансот и моќноста на американските Gulf горива на првата бензинска во Скопје, на Бул. Борис Трајковски (поранешна Првомајска).

 

 

* реклами:

 

 

Бизнис

Македонија