Искористи ја специјалната понуда на oптичките пакети Fiber 100 и neoTrio 100, склучи договор на 2 години и добиј 15% попуст на претплатата во целото времетраење на договорот!

Објавено на 22.05.2018 во 17:49:30 часот | Бизнис

Искористи ја специјалната понуда на oптичките пакети Fiber 100 и neoTrio 100.

Склучи договор на 2 години и добиј 15% попуст на претплатата во целото времетраење на договорот.

Трчај со голема брзина, трчај со оптичка брзина! 

Повеќе информации на: https://bit.ly/2FDpTyw

*Понудата важи до 31.05.2018

 

 

* реклами:

 

 

Бизнис

Македонија