Почитуван Роберт Поповски, ти се поклонувам до земја, ти си бог, ти си легенда, ти си чудо!

Објавено на 22.05.2018 во 21:58:19 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Не ми се верува што направи Роберт Поповски вечерва на Канал 5.

Избркан како куче од телевизијата во време на режимот, се врати како министер и го направи лом човекот кој го избрка.

Но ова не беше личен дуел, ова беше дуел на новинар со црв, глиста, гнида!

Го натера ѓубрето да се извини, па дури и побара да ги вратат парите кои ги земаа за да шират пропаганда!!!

Да бидам искрен, ова не го очекував. Очекував министерот да не таласа, да не рчка мечка у пичка, но Роберт пукна, не можеше да издржи!

Како граѓанин и борец против режимот, ти благодарам министре Поповски, ти си бог, ти си легенда, ти си чудо!

ТИ СЕ ПОКЛОНУВАМ!!!

Уживајте, ова е ремек дело:

 

 

* реклами:

 

 

Колумни

Македонија