ТООО СУДИКЕ, УДРИ НЕ ГО ЖАЛИ, ТОА ЃУБРЕ МИСЛЕШЕ ДЕКА Е СУЛТАН, ЈА ПОКРАДЕ МАКЕДОНИЈА И УНИШТИ БЕЗБРОЈ ЧОВЕЧКИ ЖИВОТИ!!!

Објавено на 23.05.2018 во 13:26:47 часот | Колумни

Саше Ивановски

Новинар, основач и сопственик на Мактел.мк


Го стигна правдата ѓубрето кое мислеше дека е крал и дека е недопирлив!!!

Го имаше целосно замолчано обвинителството преку Зврле а и судството преку Михајло, тоа старо дртало со вештачка вилица.

Ја имаше полицијата во свои раце преку Гоца и Сашо.

Собранието го имаше со помош на Трајко и Илче Гебелс, а и Бонето тука помагаше.

Се друго беше подјармено и замолчано, медиуми, разни институции.

Оставена беше раат само Бихачка, неколку медиуми и невладини.

И сепак се сврте тркалото. Правдата победи!

А тек је почело. Допрва има да му се досудуваат затворски казни, 20 години не му бегаат, има да скапе копилето!

И така му треба, целосно е заслужено! Ја опљачка земјата и уништи толку многу човечки животи.

Копилето е целосен бездушник, душовадник и крвопија!!!

ГНАСА! ЃУБРЕ! ГАДУРА!!!

п.с Ако за Мерџото доби 2 години, колку ќе добие за провизијата од 20 милиона евра од Кинезите?! :D

 

 

* реклами:

 

 

Колумни

Македонија