Федерален судија му забрани на Трамп да блокира на Твитер, го кршел уставот, како претседател морал да слуша критики и да не замолчува никого!

Објавено на 23.05.2018 во 23:37:04 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија