(ВИДЕО) ЖЕСТОКА ДЕБАТА НА ВЕЛИКАНИТЕ НА ДЕНЕШНИЦАТА: Водечките светски филозофи и интелектуалци Стивен Фрај, Џордан Питерсон, Мишел Голдберг, Мајкл Дајсон дебатираат на тема политичка коректност во денешницата

Објавено на 27.05.2018 во 19:54:12 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија