(ВИДЕО) ПОРАСНАА ПИЛЦИТЕ ВО НБА И ПОЧНАА ДА СЕ ТЕПААТ СО ПЕТЛИТЕ

Објавено на 28.05.2018 во 16:02:16 часот | Спорт

 

 

* реклами:

 

 

Спорт

Македонија