ПУТИН Е ГНАСНО СТАЛИНИСТИЧКО КОПИЛЕ: Убиен уште еден критички новинар, кој знае кој по ред...

Објавено на 29.05.2018 во 21:53:10 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија