ИМАЛО БЕТЕР ОД НАШТЕ ПОПОВИ: Американски свештеник бара од своите верници да му купат нов авион од 50 милиона долара, иако веќе ги има три, ама со нив не можел да лета доволно далеку!!!

Објавено на 31.05.2018 во 18:40:23 часот | Религија

 

 

* реклами:

 

 

Религија

Македонија