(ВИДЕО) ВАКВИТЕ ВИДЕА ГО ШОКИРААТ СВЕТОТ: Израелците се однесуваат кон Палестинците во ГАЗА како наци чуварите во Аушвиц кон Евреите пред 80 години!!!

Објавено на 03.06.2018 во 17:53:38 часот | Свет

 

 

* реклами:

 

 

Свет

Македонија