ФАНТАСТИЧНА ПРОДАЖБА НА БЛОК ВЛЕЗНИЦИТЕ ЗА SKOPJE CALLING!!!

Објавено на 04.06.2018 во 16:42:10 часот | Забава

Како што сте веќе информирани, на ваше барање се одлучивме да пуштиме блок влезници за сите четири дена на SKOPJE CALLING!

Блок влезниците можете да ги набавите преку продажната мрежа на Купи Карти За Се низ цела Македонија и во Југотон по следниве цени:

ПАРТЕР 1990 денари
ФАН ПИТ 2990 денари

SKOPJE is CALLING you!

 

 

* реклами:

 

 

Забава

Македонија