(ВИДЕО) БИЗНИС ЛЕКЦИЈА ОД ГРУПОН: Ако Гугл ти понуди 6 милијарди долари на вториот роденден, ПРИФАТИ ЈА ПОНУДАТА ПО ЃАВОЛИТЕ!!!

Објавено на 04.06.2018 во 17:05:37 часот | Бизнис

 

 

* реклами:

 

 

Бизнис

Македонија