(ВИДЕО) НАЈБОГАТИОТ ЧОВЕК НА СВЕТОТ, ГАЗДАТА НА АМАЗОН, ЏЕФ БЕЗОС: Не ми паѓа на памет да кренам телефон и да се мешам во уредништвото на Вашингтон Пост!

Објавено на 04.06.2018 во 20:08:43 часот | Бизнис

 

 

* реклами:

 

 

Бизнис

Македонија