ОВА Е НАУЧНО ДОКАЖАНО: Колку траат разговорите меѓу маж и маж, жена со жена, мајка со ќерка...

Објавено на 05.06.2018 во 19:16:34 часот | Забава

 

 

* реклами:

 

 

Забава

Македонија