(ФОТО + ВИДЕО) НА ДЕНЕШЕН ДЕН АМЕРИКАНСКИТЕ ТРУПИ 34 ИЛЈАДИ НА БРОЈ СЕ ИСТОВАРИЈА НА БРЕГОТ НА НОРМАНДИЈА И ПОЧНАА ОФАНЗИВА ЗА ОСЛОБОДУВАЊЕ НА ЕВРОПА ОД НАЦИСТИТЕ!!!

Објавено на 06.06.2018 во 10:57:32 часот | Историја

 

 

* реклами:

 

 

Историја

Македонија