(ВИДЕО) АЈДЕЕЕЕ: ВМРО СЕ ПРАВДА ДЕКА МНОГУ КРАДЕЛЕ ЗАТОА ШТО СИСТЕМОТ НЕ БИЛ ДОБАР, ОВОЗМОЖУВАЛ МНОГУ КРАДЕЊЕ?!?!

Објавено на 07.06.2018 во 19:00:56 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет