СЛАТКАРИСТИКА ВИКЕНДОВ Е ВО ПРИЛЕП

Објавено на 07.06.2018 во 19:24:23 часот | Забава

POCNUVA ZESKOTO LETO VO PABOT BEZ LITASKI I KARYI I BEZ DOPOLNITELNI TROSOCI :D , PORADI PREGOLEMA ZAINTERESIRANOST VE MOLIME REZ NA VREME!!!
🌞🌴🍹ПРОДОЛЖУВА СО ИСТОТО ТЕМПО И НАЈДОБРАТА ПРОГРАМА ВО НАШИОТ ГРАД БЕЗ ЛИТАРСКИ РЕЗЕРВАЦИИ И КАРТИ, ВИ ГИ НАЈАВУВАМЕ... 🌞🌴🍹
09.06 SABOTA SLATKARISTIKA
16.06 SABOTA KATERINA GRUJIC

🍹🍸🍷🥃🥂🍻 СЕ ГЛЕДАМЕ ВО GALLERY HOUSE PUB SUMMER

инфо и резервации на телефонските броеви:
075 826 684📞
‭ 075 736 236📞
075 264 106📞
077 442 794 📞
075 930 300 📞
 — at The Gallery House Pub.

 

 

* реклами:

 

 

Забава

Македонија