(ВИДЕО) ПРЕКРАСНА ПРИКАЗНА НА ЕДЕН ТАКСИСТ КОЈ ВОЗЕЛ ЦЕЛА НОЌ ЕДНА СТАРИЦА КОЈА ЗАМИНУВАЛА ВО СТАРЕЧКИ ДОМ И ЗА ПОСЛЕДЕН ПАТ САКАЛА ДА ГО РАЗГЛЕДА ГРАДОТ ВО КОЈ ГО ПОМИНАЛА СВОЈОТ ЖИВОТ

Објавено на 07.06.2018 во 21:48:15 часот | Забава

 

 

* реклами:

 

 

Забава

Македонија