(ВИДЕО) МОХАМЕД АЛИ - ЏО ФРЕЈЗЕР, 1971: ВАКВА БОКСЕРСКА БИТКА НЕМА ДА СЕ ПОВТОРИ ВО ИСТОРИЈАТА НА ЧОВЕШТВОТО

Објавено на 08.06.2018 во 14:41:03 часот | Спорт

 

 

* реклами:

 

 

Спорт

Македонија