СРБИТЕ СЕ ЛУДАЦИ: ГИ БЛОКИРАА ПАТИШТАТА ВО СРБИЈА ЗАТОА ШТО НЕ ИМ СЕ ДОПАЃАЛА ЦЕНАТА НА НАФТАТА НА СВЕТСКИТЕ БЕРЗИ

Објавено на 08.06.2018 во 20:57:00 часот | Балкан

 

 

* реклами:

 

 

Балкан

Македонија