(ВИДЕО) И НАУКАТА СЕ ПРЕТЕРА: Бразилски научници создадоа леб од мелени печени лебарки

Објавено на 09.06.2018 во 20:22:51 часот | Наука

 

 

* реклами:

 

 

Наука

Македонија