СТАСА НАЈСИЛЕН ДОКАЗ ДЕКА АЛБАНЦИТЕ ВО ЗЕМЈАВА СЕ НАД 30%: Од 15 000 матуранти во земјава, 10 000 се Македонци, 5000 се Албанци!

Објавено на 09.06.2018 во 21:59:27 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет