НАГРАДНА ИГРА ПО ПОВОД ПРВИОТ РОДЕНДЕН НА ХОТЕЛ ЛАКИ СПА ОХРИД!

Објавено на 10.06.2018 во 00:30:44 часот | Забава

Драги фанови, по повод 1 година Лаки Хотел и Спа започнуваме со првата наградна игра > доделуваме ручек/вечера за двајца во пријатниот амбиент на нашиот ресторан 🥂
Се што треба да направите: следетене на нашата фан страна, споделите ја фотографијата и напишете име и презиме во коментар.👍👍
Извлекувањето ќе биде на денот на роденденот 24 Јуни.🎂
Среќно!

 

 

* реклами:

 

 

Забава

Македонија