КАКВА НЕВЕРОЈАТНА ФОТКА: Великаните на Европскиот фудбал од 90-тите само во една фотка!

Објавено на 10.06.2018 во 16:40:15 часот | Спорт

 

 

* реклами:

 

 

Спорт

Македонија