(ВИДЕО) ЧЕДО ЈОВАНОВИЌ: Србија сама требаше да им суди на нашите воени злосторници, а не да чекаме Хаг да ни го обелува образот и да ни го трга срамот кој ни го нанесоа овие животни!

Објавено на 10.06.2018 во 18:35:48 часот | Балкан

 

 

* реклами:

 

 

Балкан

Македонија