(ВИДЕО) Млад новинар се зафркаваше со легендарниот Чиро Блажевиќ, пола саат му поставуваше едно исто прашање одново и одново, на крај Чиро му честиташе што успеал да го насамари...

Објавено на 11.06.2018 во 01:37:33 часот | Спорт

 

 

* реклами:

 

 

Спорт

Македонија