(ВИДЕО) Никола Тесла би се гордеел: Србин од Панчево сам си направил возило на струја, ама бирократијата го јебе и не му дава регистрација

Објавено на 11.06.2018 во 01:59:59 часот | Технологија

 

 

* реклами:

 

 

Технологија

Македонија