(ВИДЕО) Српскиот Амди Бајрам, Драгиша Милетиќ во „Стадион“ на Радио Канал 77 раскажува и за средбите во четири очи со Црвековски и Мијалков, за тоа како го убедил Стевче да се кандидира за Карпош...

Објавено на 12.06.2018 во 01:10:03 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет