МИТКО ЈАНЧЕВ: Создадовме непотребно таква паника и страв во државава, што сега нема бирократ кој има храброст да распише тендер или пак фирма да се јави на тендер, сите се плашат од судски линч!

Објавено на 12.06.2018 во 19:44:09 часот | Македонија

- Се создаде таква една непотребна паника во земјава дека сите се криминалци, сите фирми и бизнисмени се апаши, сите бирократи се лопови и сега нема бирократ што има храброст да распише тендер или пак ниту една фирма не се јавува на тендери, сите се смртно уплашени дека ќе завршат во затвор!

Градоначалникот на Кавадарци, Митко Јанчев на емисијата Отворено на ТВ 24.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет