ХАХАА, КОЈА ТРАГИ-КОМЕДИЈА: БОБАН ГОМКОВИЌ СЕ ЈАВИ ПАНИЧНО ОД БРИСЕЛ, ОБЛЕЧЕН ВО МАИЦА ОД ЕУ ДОДЕКА ВОЗИ КОМБЕ НА ЕУ КАКО ШОФЕР НА ЕУ!

Објавено на 12.06.2018 во 19:54:40 часот | Македонија

Куртонот Бобан Гомковиќ остана да живее во Брисел откако му престана ангажманот за МИА. Тој сега работи за ЕУ, вози комбе како шофер и млати дебела плата од над 3000е месечно.

Но панично вришти на фејсбук и фрла дрва и камења ние да не сме го решеле проблемот со Грција за да си останеме во Македонија и да си земаме плата од 300е.

Ете тоа е траги-комедијата на куртоните и вмроните и ќосињата!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет