ЉУПЧО ЗИКОВ: МАКЕДОНИЈА ДЕНЕСКА ОДБРА СВЕТЛА ИДНИНА НАМЕСТО ТЕМНА СУДБИНА!

Објавено на 12.06.2018 во 21:28:31 часот | Македонија

- Не смеевме да си дозволиме и понатаму да бидеме закопани со овој проблем, денеска Македонија одбра светла иднина наместо темна судбина. Ова можеше да се реши многу порано, но сега дојдоа политичари со визија и со храброст.

Љупчо Зиков на ТВ 24.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет