ПИШТЕЊЕ И ВРИШТЕЊЕ НА ЕФТОВ ПРИКАЗУЈЕ - КУРТОНИТЕ НА АЛФА ПРЕД НЕРВЕН СЛОМ: ЛЕЛЕ ОТУГО ОЛЕЛЕ, ЗА ШТО ЌЕ ЛОМОТИМЕ ВО ИДНИНА ОТКАКО ИМЕТО ЌЕ СЕ РЕШИ?!?!

Објавено на 12.06.2018 во 21:55:13 часот | Македонија

Куртоните пиштат и вриштат на Алфа тв вечерва, сигурно најмногу се испаничени, за што ли сега ќе мелат и ломотат откако ќе го решиме проблемот со името?!?!

За овие копилиња, тоа што влегуваме во НАТО и ЕУ е тотално небитно, тоа што сме се избориле за идентитетот и јазикот е исто тотално небитно, тоа што ја добивме придавката македонски за црква, академија на науки и слични други институции исто е небитно.

Они само добиле задача од ВМРО ДПМНЕ да плукаат и вечерва цревата ги извадија!

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет