(ВИДЕО) ЉУБЧО ПАК ИЗЛЕЗЕ ВИЗИОНЕР ПРЕД СИТЕ, УШТЕ ВО 2012-ТА ВО ИЗЈАВА ЗА БНТ: Македонија да се вика Северна Македонија

Објавено на 12.06.2018 во 22:35:22 часот | Македонија

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет