СТОЈАН АНДОВ: Од ова бенефит ќе има народот, штета ќе имаат Заев и Ципрас, ќе им остане вечно етикетата за предавници, но тоа е работата на лидерите да се жртвуваат за своите народи

Објавено на 12.06.2018 во 22:43:21 часот | Македонија

- Да не си им во кожа за Заев и Ципрас. Од овој договор, бенефит ќе имаат народите, особено нашиот народ. Но тие двајца како политичари ќе бидат најголеми жртви, вечно ќе останат предавници, но тоа е задачата на големите лидери и државници, да се жртвуваат за доброто на своите народи.

Стојан Андов на 1 ТВ.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет