МИЛА ЦАРОВСКА НЕ СЕ ОТКАЖУВА: За само две недели 75 лица пројавија интерес да згрижат дете, ова е доказ дека Македонија има големо срце

Објавено на 12.06.2018 во 22:57:38 часот | Македонија

За само две недели 75 лица пројавија интерес да згрижат дете.

Ова е доказ дека во Македонија постојат многу луѓе кои се подготвени да го отворат својот дом, да му дадат семејство и топлина на едно дете.

Денеска, со претставникот на УНИЦЕФ за Македонија Бенџамин Перкс одржавме брифинг со новинарите за кампањата за згрижувачки семејства.

Продолжуваме да работиме во оваа насока, со цел да овозможиме успешен раст и развој за секое дете.

 

 

* реклами:

 

 

Македонија

Свет